by Bas
  • « Terug naar overzicht
  • Hanno Sterk +31629568938 Info@SterkLopen
  • Sterklopen

  • Wanneer u opzoek bent naar een hardlooptrainer kunt u SterkLopen eenmalig of voor langere tijd inhuren. Buiten de reguliere hardloop, sportief wandel en bootcamp trainingen kunnen er ook specialistische techniek en motoriek clinics worden gegeven. Professionele begeleiding aan groepen van verschillende niveaus en in verschillende vormen. Voor zowel bedrijven die in voorbereiding zijn op een hardloopevenement, alsook voor individuen die kiezen voor 1 op 1 begeleiding. Op maat gemaakte, professionele trainingen, met voldoende differentiatie, geven het juiste trainingseffect en zorgen dat iedere deelnemer met voldoening naar huis gaat. Van Warming-up tot Cooling-down, u zal het zeker als positief gaan ervaren.

Sterklopen

Sterklopen Image
Wanneer u opzoek bent naar een hardlooptrainer kunt u SterkLopen eenmalig of voor langere tijd inhuren. Buiten de reguliere hardloop, sportief wandel en bootcamp trainingen kunnen er ook specialistische techniek en motoriek clinics worden gegeven. Professionele begeleiding aan groepen van verschillende niveaus en in verschillende vormen. Voor zowel bedrijven die in voorbereiding zijn op een hardloopevenement, alsook voor individuen die kiezen voor 1 op 1 begeleiding. Op maat gemaakte, professionele trainingen, met voldoende differentiatie, geven het juiste trainingseffect en zorgen dat iedere deelnemer met voldoening naar huis gaat. Van Warming-up tot Cooling-down, u zal het zeker als positief gaan ervaren.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More