Press ESC to close

De slimmer presteren podcast

De Slimmer Presteren Podcast is een wekelijkse podcast die zich richt op de nieuwste ontwikkelingen in de sportwereld. Gehost door wetenschapsjournalist Jurgen van Teeffelen en de enthousiaste middle-aged-man-in-lycra Gerrit Heijkoop, streeft de podcast ernaar luisteraars te voorzien van de kennis die hen helpt beter te presteren in hun sportieve inspanningen.

Elke vrijdagochtend wordt een nieuwe aflevering uitgebracht, waarin een divers scala aan onderwerpen wordt behandeld. Hoewel de podcast vaak wordt erkend als de ‘best beluisterde hardlooppodcast van Nederland en België’, beperkt de inhoud zich niet alleen tot hardlopen. Gerrit en Jurgen, die zelf actief zijn in triathlon en mountainbiken, bespreken ook aspecten van andere sporten zoals fitness en voetbal, en richten zich op onderwerpen die relevant zijn voor een breed scala aan sportdisciplines.

De Slimmer Presteren Podcast benadert sport vanuit twee perspectieven: de topsport, gezien als de ultieme broedplaats voor innovatie, en de amateur sporter, met praktische adviezen en inzichten. Dit maakt de podcast niet alleen interessant voor professionele atleten, maar ook uitermate relevant voor amateursporters die hun prestaties willen verbeteren.

Bekijk hier een overzicht van alle afleveringen: https://slimmer-presteren-podcast.nl/overzicht-afleveringen-slimmer-presteren-podcast/

Deel met vrienden

Ook interessant

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!