Press ESC to close

Triathlon inside

Ontdek de wereld van triathlon als nooit tevoren met onze wekelijkse podcast op Triathlon Inside. Duik diep in de sport met Milan, Omar en Wesley, die hun persoonlijke ervaringen, uitdagingen en successen delen. Elke aflevering is een nieuwe kans om te leren over de fijne kneepjes van triathlon, van intensieve trainingsblokken en cruciale wedstrijden tot de belangrijkste aandachtspunten voor elke atleet.

Milan neemt je mee op zijn reis om de magische achtuurgrens te doorbreken, waarbij hij inzicht geeft in zijn trainingsregimes, wedstrijdstrategieën en mentale voorbereiding. Luister naar Omar’s boeiende comeback-verhaal, vol met ups en downs, en leer hoe je tegenslagen kunt overwinnen en sterker terug kunt komen. Wesley biedt een kijkje in zijn dagelijkse routine, trainingsprogressie en doelen voor de toekomst, waardoor luisteraars waardevolle tips en motivatie krijgen.

Of je nu een doorgewinterde triatleet bent of net begint, deze podcast biedt waardevolle inzichten en inspiratie voor iedereen die geïnteresseerd is in de sport. Stem elke week af en word onderdeel van onze groeiende triathloncommunity.

Luister nu via Spotify en duik in de boeiende wereld van triathlon!

Luister via Spotify of kijk op Podcast | triathlon Inside

Deel met vrienden

Ook interessant

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!