Press ESC to close

je bent trainer? meldt je aan!

Onze website streeft ernaar het meest uitgebreide platform te zijn voor het vinden van triathlontrainers in Nederland en België. Wij bieden een breed scala aan professionals, van algemene triathloncoaches tot specialisten in zwemmen, fietsen en hardlopen.

Indien u als trainer deel wilt uitmaken van onze groeiende gemeenschap, nodigen wij u van harte uit om uw gegevens in te dienen. Dit kan eenvoudig via onze contactpagina. Wij vragen u een korte introductie van uzelf en uw onderneming te verstrekken, inclusief essentiële contactinformatie zoals uw e-mailadres, telefoonnummer en website. Daarnaast waarderen wij het als u uw logo of andere relevante afbeeldingen van uw coachingpraktijk meestuurt. Heeft u video’s of YouTube-content die uw methodes illustreren? Voeg dan zeker de link toe.

Bovendien bieden wij u de unieke kans om uzelf verder te profileren door middel van een boeiend artikel. Heeft u inzichten of ervaringen die waardevol kunnen zijn voor onze bezoekers? Stuur uw artikel naar ons op, en na beoordeling zullen we het publiceren op onze website. Dit is een uitstekende manier om uw expertise te delen en uw zichtbaarheid binnen de triathloncommunity te vergroten.

Deel met vrienden

Ook interessant

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!