Press ESC to close

ik wil een endless pool!

Voor deze site ging ik langs bij Hylke in Lelystad van Tri2one coaching. Wat verwacht een triathlontrainer als Hylke van deze site en gewoon lekker ouwenelen over triathlon!

Ik mocht ook nog even het water in. Hylke heeft me in minder dan een half uur een complete analyse kado gedaan! Voor zijn eigen training zwom hij veel minder maar wel vaker en met alle focus op techniek. En was toch nog sneller op de Frysman! Minder moe het water uit en tijdens de voorbereiding meer tijd over voor fietsen en lopen. Klinkt goed.

Door mijn ingesleten slag/ ademhaling is de rotatie van mijn lichaam en insteek van mijn rechterhand niet goed. Volgens Hylke een grote limiting factor die als ik die uit de weg ruim mij richting onder de 1:30/ 100M moet brengen! Snelste wat ik ook ooit zwom was 1:37 tijdens de Halve van Nieuwkoop (en toen zwom ik ik iets van 200m te veel..). Na de HIM van Cascais ga ik in de winter me volledig concentreren op het verbeteren van die insteek. Snorkel time!

Video van de sessie:

Deel met vrienden

Ook interessant

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!