Levertijd?

Wij zijn net begonnen met onze webshop en hebben niet de mogelijkheid om een vandaag besteld morgen in huis garantie te geven. Op dit moment zullen we alle orders van een week verzamelen en deze op vrijdag versturen. We zullen ons uiterste best doen om orders waarmogelijk eerder te versturen.
help je ons de shop tot een succes te maken? Dan kunnen we ook sneller gaan leveren, dus alvast bedankt voor jullie steun.

Track & Trace
Na het plaatsen van je bestelling ontvang je binnen enkele ogenblikken een bevestiging van je bestelling in je mail. De status van je bestelling is dan ook simpel terug te vinden je account. Wanneer je bestelling verzonden is ontvang je hiervan een update met daarin een Track & Trace van PostNL. Aan de hand van deze trackingcode is het na te gaan waar je zending op dat moment is. Ook is te zien wanneer je bestelling zal worden aangeboden op het opgegeven adres. 

Verzendkosten
Ben je woonachtig in Nederland? Dan betaal je bij bestellingen boven de €50 geen verzendkosten. Onder dit bedrag betaal je slechts €3,95. Woonachtig in het buitenland? Dan gelden hier andere verzendkosten voor. Deze verzendkosten tref je automatisch aan tijdens het bestelproces.