by Bas
  • « Terug naar overzicht
  • Gregor Stam

  • Ik ben Gregor Stam. In 1981 won ik op negentienjarige leeftijd het eerste Nederlandse Kampioenschap triatlon. In totaal heb ik die titel drie keer gewonnen. In 1985 werd ik zelfs Europees kampioen. Behalve aan NK ‘s, EK ‘s en WK ‘s, overal ter wereld, heb ik ook drie keer meegedaan aan de Ironman in Hawaii. Mijn topsportcarrière is nu voorbij. Maar mijn kennis en ervaring gebruik ik vandaag de dag om anderen te helpen. Ik vind het leuk om met mensen te werken. Het maakt me niet uit of je jong bent of oud, topsporter of amateur. Als gecertificeerd running therapeut help ik iedereen vooruit. Mensen met ADHD, autisme en depressies zijn bij mij ook aan het goede adres. Voordat we beginnen bepalen we in goed overleg een realistisch doel. Dan gaan we gericht samen aan de slag. Door samen te sporten worden tal van succeservaringen opgedaan. Zoals communicatieve & sociale vaardigheden, voorkomen van overgewicht, gezond eten enz. Voor deze groep cliënten werk ik vaak op PGB basis. Tenslotte ben ik ook in te huren door bedrijven. Hiervoor heb ik speciale trainings- en bewegingsprogramma's ontwikkeld met gegarandeerd minder ziektemeldingen als gevolg. Voordat we starten doen we eerst een zeer uitgebreide inspanningstest. Deze test geeft mij een goed beeld van je conditie en van je mogelijkheden, door onder andere je longinhoud en hartslagvariatie te meten. Vervolgens geef ik je op basis van de resultaten een persoonlijk advies en maak ik iedere week op maat je trainingsschema, dat precies aansluit bij je doelen. Daarvoor hebben we regelmatig contact en houd ik rekening met je weekplanning zodat de balans tussen werk, vrije tijd en sport goed blijft. Als coach vind ik het belangrijk je te adviseren en te motiveren zodat je met plezier je doel bereikt. Om te bepalen of we op de goede weg zijn en, waar nodig, bij te sturen doen we periodiek een tweede inspanningstest om je vorderingen te meten. Hoeveel maanden je met een schema werkt hangt af van je doel en vooruitgang. Er zijn mensen die specifiek zes maanden bij me trainen, anderen al jaren.

Gregor Stam

Gregor Stam Image
Ik ben Gregor Stam. In 1981 won ik op negentienjarige leeftijd het eerste Nederlandse Kampioenschap triatlon. In totaal heb ik die titel drie keer gewonnen. In 1985 werd ik zelfs Europees kampioen. Behalve aan NK ‘s, EK ‘s en WK ‘s, overal ter wereld, heb ik ook drie keer meegedaan aan de Ironman in Hawaii. Mijn topsportcarrière is nu voorbij. Maar mijn kennis en ervaring gebruik ik vandaag de dag om anderen te helpen. Ik vind het leuk om met mensen te werken. Het maakt me niet uit of je jong bent of oud, topsporter of amateur. Als gecertificeerd running therapeut help ik iedereen vooruit. Mensen met ADHD, autisme en depressies zijn bij mij ook aan het goede adres. Voordat we beginnen bepalen we in goed overleg een realistisch doel. Dan gaan we gericht samen aan de slag. Door samen te sporten worden tal van succeservaringen opgedaan. Zoals communicatieve & sociale vaardigheden, voorkomen van overgewicht, gezond eten enz. Voor deze groep cliënten werk ik vaak op PGB basis. Tenslotte ben ik ook in te huren door bedrijven. Hiervoor heb ik speciale trainings- en bewegingsprogramma's ontwikkeld met gegarandeerd minder ziektemeldingen als gevolg. Voordat we starten doen we eerst een zeer uitgebreide inspanningstest. Deze test geeft mij een goed beeld van je conditie en van je mogelijkheden, door onder andere je longinhoud en hartslagvariatie te meten. Vervolgens geef ik je op basis van de resultaten een persoonlijk advies en maak ik iedere week op maat je trainingsschema, dat precies aansluit bij je doelen. Daarvoor hebben we regelmatig contact en houd ik rekening met je weekplanning zodat de balans tussen werk, vrije tijd en sport goed blijft. Als coach vind ik het belangrijk je te adviseren en te motiveren zodat je met plezier je doel bereikt. Om te bepalen of we op de goede weg zijn en, waar nodig, bij te sturen doen we periodiek een tweede inspanningstest om je vorderingen te meten. Hoeveel maanden je met een schema werkt hangt af van je doel en vooruitgang. Er zijn mensen die specifiek zes maanden bij me trainen, anderen al jaren.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More