Press ESC to close

Nieuwe site in ontwikkeling

Het is zover, de nieuwe website is live! Na maanden van hard werken, kunnen we met trots aankondigen dat de eerste versie van onze website online is. We zijn ontzettend blij met het resultaat en hopen dat onze bezoekers er net zo enthousiast over zijn.

De komende tijd staan er veel nieuwe ontwikkelingen op de planning. We willen ons richten op het verbeteren van de gebruikerservaring en het uitbreiden van onze diensten.

We hebben nu een duidelijker overzicht van de triatlontrainers en kun je gemakkelijk zien welke trainer het beste bij jou past. Ook hebben we een nieuwe webshop geïntegreerd op onze website, waar je terecht kunt voor triatlon gerelateerde producten en accessoires.

Een andere nieuwe functie die we hebben toegevoegd, is de mogelijkheid om standaard schema’s aan te schaffen. Aangemelde trainers kunnen hier hun standaard schema’s aanbieden aan onze bezoekers.

Naast deze nieuwe functies, hebben we ook de layout van de website verbeterd. De nieuwe website is overzichtelijker en makkelijker te navigeren, waardoor je snel de informatie kunt vinden waar je naar op zoek bent.

We zijn erg trots op de eerste versie van onze nieuwe website en kijken uit naar de verdere ontwikkelingen en verbeteringen. Heb je feedback of suggesties? Laat het ons vooral weten, zodat we onze website nog beter kunnen maken.

Deel met vrienden

Ook interessant

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!