Press ESC to close

Nieuw jaar, nieuwe triathlon kansen!

Het Nieuwe jaar is net begonnen. Na het veel te veel eten en drinken in december volgt nu de maand met de nieuwjaarsborrels. Succes met het recht houden van de rug!

2020 wordt weer een mooi sportjaar. Een aantal doelen en uitgangspunten op een rij:

Kwart en Olympisch

Dit seizoen geen halve triathlon maar alleen kwartjes en olympische afstanden. In 2019 deed ik er 2. De focus die dat nodig heeft om een goede tijd neer te zetten en de trainingsstress die ik voel in combinatie met een drukke baan en nog drukker gezin is de reden om het ‘rustig’ aan te doen. Minder tijd nodig om toch nog te verbeteren op die afstanden. Doel is om de tijden bij het zwemmen te verbeteren naar maximaal 16 minuten voor de 1km en los de 10km onder de 50 minuten te kunnen lopen. Wat me dit oplevert als tijd in de triathlon weet ik niet. Mijn record op de de 5km los is 24 minuten dus nog een lange weg te gaan.

Triathlonkalender

Verder ontwikkelen van triathlonkalender.nl. Er is behoorlijk traffic op deze site. Een vers logo en wat andere features moeten dit de plek maken voor het overzicht van clinics en wedstrijden.

TRIPRO/NOOSA triathon team

Een van de bekendste triathlonwinkels in Nederland is met een team gestart. Dit team heeft meerdere sponsors en de leden komen uit hele land. In december kreeg ik bericht dat ik was geselecteerd uit een enorme berg aanmeldingen! Heel tof. Deze week de kleding passen!

Youtube…

Nog 2 jaar en dan tik ik de halve eeuw aan. Niet echt de leeftijd om een ‘youtuber’ te worden maar ik ga het toch doen. Video’s over hoe ik het dagelijks leven kan combineren met trainen en welke positieve invloed dat heeft (en soms negatieve). Maar ook gewoon racereports en reviews van gear. Ook heb ik wat ideen voor interviews. Ik hoop nog 1 of 2 anderen uit het team (of daarbuiten) zover te krijgen zodat er regelmatig nieuwe content te zien zal zijn. Dus mocht je je inner Enzo Knol los wil laten; let me know!

Deel met vrienden

Ook interessant

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!