Press ESC to close

Covid silence training silence blog silence

Voor het eerst weer een blogpost sinds.. ik weet niet eens hoe lang! Uiteraard zoveel gebeurd in de tussentijd, voor wie niet.

In januari zegde ik mijn baan op om bij een ander bedrijf te gaan werken per 1 april. Niks aan het handje zou je zeggen; lekker trainen in de tussentijd en fris beginnen. Maar goed covid sloeg toe. Gelukkig ben ik wel gewoon begonnen 1 april maar heeft trainen vanwege werk en gebrek aan uitdaging behoorlijk stil gelegen en de site al helemaal. Ik kon mezelf er niet toe zetten. Ben wel blijven bewegen maar dat is het dan ook. Paar weken geleden ingeschreven voor een kwartje in Alphen maar die werd afgelast dus weer geen stok achter de deur.

Misschien door weer meer met de site te gaan doen komt er meer training. We gaan het zien! Dit jaar tot nu toe 2.000 km (vorig jaar in de december ruim 5.000) gefietst en 416 (vorig jaar ruim 1.100) km hardgelopen. Zwemmen wil ik niet eens weten!

Deel met vrienden

Ook interessant

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!