Press ESC to close

Virtuele triathlon, echt zweet.

De meeste virtuele ervaringen zorgen voor weinig zweet. Daar komt verandering in! Duizenden fietsers en triatleten over de hele wereld gebruiken platforms als Zwift, Trainerroad en Sufferfest.

Zwift is ontegenzeggelijk het grootste platform waar ook races gereden (of gelopen ) worden. Er zijn nog wat plooien glad te strijken om het echt eerlijk te houden. Vorig jaar hebben ze een talentenjacht gehouden via het platform. De 8 uitverkorenen werden gecoached door Sarah True en Tim Don voor deelname aan Kona! Ook voor 2020 gaan ze weer een selectie samenstellen.

Net als ik niet snel genoeg om er zelfs maar over na te denken om je aan te melden? Dan kan je ook meedoen met de OD of sprint Virtual Triathlon van de USAT. Je linked je Strava of Garmin account en je gegevens worden meegenomen in de resultaten. Als je een donatie doet krijg je zelfs een finisher shirt en medaille. De onderdelen moeten voltooid worden tussen 1 november en 1 december. Er staat dat alleen US ingezetenen mee kunnen doen maar de registratie werkt gewoon. Anders gebruik je de bekendste ZIP code: 90210 … 😉

Inschrijven doe je hier: https://www.teamusa.org/USA-Triathlon/Virtual-Triathlon

Deel met vrienden

Ook interessant

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!