Press ESC to close

(Mee) op trainingskamp…. SOLO

Ineens had ik een ideetje om lekker te gaan fietsen en rennen in Limburg. Het zou prachtig weer worden. Dus ik ging en wat er toen gebeurde….

Behalve dat ik het reuze naar mijn zin had, zo erg dat ik vergat foto’s te maken, kreeg ik nog meer ideeën. En die wil ik niet voor me houden, ook al zijn ze nog niet helemaal uitgewerkt.
Zo’n trainingskampje voor mezelf doe ik wel vaker. Zo was ik bijvoorbeeld vorig jaar rond dezelfde tijd in San Sebastian. Dat was mijn laatste buitenlandse avontuur voor dat de pandemie uitbrak. Nu was ik in Zuid-Limburg, eerlijk gezegd ook weer niet zo heel groot verschil met de Baskische stad: het was zonnig en fris, er zijn steile heuvels, er is lekker eten en de vreemde taal. Kortom, een aanrader voor iedereen die er even sportend tussenuit wil. Toen ik dat gevoel even liet bezinken en me realiseerde dat het delen van wat ik lekker en leuk vind het principe is van de Bananenwinkel, was ik er snel uit. Ik kan simpel weg een SOLO trainingskamp aanbieden!
Aldus doende: binnenkort in de winkel: een SOLO of DUO (virtueel) trainingskamp.
De winkel moet daarvoor nog wel een beetje verbouwd worden, dus de precieze details volgen nog, maar het principe is eenvoudig (zoals zoveel eigenlijk in deze pandemische periode). Op dezelfde manier als trainingsprogramma’s werken, heb ik een pakketje trainingen gemaakt en daarbij de GPX bestanden gestopt, voor als je ook dezelfde routes wil doen. Extra opties zijn dan reisgidsjes, maatwerktrainingen, virtuele live coachingssessies tijdens het kamp of zelfs een DUO-versie waar ik op veilige afstand met je mee ga.

Tot die tijd als voorbeeld hier het ZIPJE met trainingen, routes van mijn afgelopen weekend en hier de link naar hetzelfde programma in Trainingpeaks.

Deel met vrienden

Ook interessant

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!