Press ESC to close

Dennis, winnaar van de Aptonia give-away bewijst dat de wereld klein is

De winnaar van de give away van vorig jaar heet Dennis van den Bosch. Een paar maanden later stelde ik een paar vragen aan Dennis. Ik vroeg hem ook om wat foto’s. Op de eerste foto bleek ook tri to improve blogger Marcel Lagerwerf te staan, hoe toevallig!

In september zullen we checken wat zijn debuuttijd was in Almere. Maar met een 2:13 debuut op de kwart verwacht ik wel een tijd onder de 5 uur!

Hoe lang ben je al bezig met triathlon?

Sinds vorig jaar, toen ik mijn debuut heb gemaakt op de 1/4 triathlon van Rosmalen (2:13). Nadat ik een langdurige blessure had opgelopen moest ik opzoek gaan naar een alternatief voor het hardlopen. Dit werd allereerst zwemmen (d.m.v. diverse start2swim cursussen) en meer aandacht besteden aan het fietsen. Nadat de blessure was verholpen was de stap naar triatlon makkelijk gemaakt.

wat is je achtergrond in sport?

Die is heel divers: schaatsen, wielrennen en hardlopen. Het zwaartepunt ligt echter altijd wel bij het hardlopen.

wat zijn je doelen voor dit jaar?

Ik heb mezelf eind vorig jaar ingeschreven voor de halve triatlon in Almere. Dus succesvol en met een “redelijke” tijd volbrengen is mijn doel.

Daarnaast heb ik me wederom ingeschreven voor de triathlon in Rosmalen. Nu ik wat meer weet wat ik kan verwachten, meer (gerichte) trainingsarbeid moet een verbetering van mijn PR zeer realistisch zijn.

En tot slot heb ik op het hardloopgebied nog een semi-grote trail (30k Koning van Spanje) in mei op het programma staan.

Wat zijn je sterkste onderdelen?

Hardlopen vanwege mijn achtergrond.

heb je de producten al geprobeerd die je hebt gewonnen en wat vond je ervan?

Deels! De zadel/nutrition bag zit al op mijn fiets. En het aptonia drinksysteem heb ik tweemaal gebruikt. De rest volgt spoedig de producten bevallen tot nu toe zeer goed!

fietsen triatlon rosmalen

Deel met vrienden

Ook interessant

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!