Site logo
Description

Graag nodigen we uit om deel te nemen aan het ‘onmeunig gezelllige’ evenement die door de Stichting Sportbelangen Luttenberg ieder jaar wordt georganiseerd. Een uniek evenement met een prachtig parcours, alles gesitueerd rondom ons sportcomplex met een mooi pittig rondje om de Luttenbergse berg.

Noteer alvast in uw agenda: zondag 11 juni 2023 vindt de 7e Triathlon Luttenberg plaats.
Net als andere jaren hopen wij deelnemers uit heel Nederland en zelfs uit het buitenland te verwelkomen. Zoals ieder jaar kunnen we gebruik maken van Zwembad ’t Siel en sportcomplex De Achterberg. Een prachtige dag waarop zwemmen, fietsen, hardlopen en bovenal gezelligheid centraal staan. Daarbij zal gestreden worden in verschillende categorieën, waaronder jeugd, senioren, trio’s. Als lid van de Triathlonbond hebben we een aantal zaken gemakkelijk gemaakt. U kunt zich vanaf januari 2023 inschrijven via het centrale inschrijvingssysteem op mijn.triathlonbond.nl.

Jeugdcircuit Overijssel

De jeugdwedstrijd van Triathlon Luttenberg is onderdeel van een unieke samenwerking in Overijssel. Jeugdcircuit Overijssel, waarin tien wedstrijden verspreid over de provincie aan elkaar verbonden worden in het Jeugdcircuit Overijssel. Het doel van dit jeugdcircuit is om jeugdtriatleten en alle kinderen die de triathlonsport voor het eerst gaan ontdekken optimaal te bereiken en te ondersteunen. Bij deelname aan vier of meer wedstrijd binnen het circuit worden deze deelnemers extra in het zonnetje gezet. Voor ervaren triathleten bieden wij een mooi podium, maar ook voor starters is het vooral een hele gezellige manier om kennis te maken met de triathlonsport. Aarzel dus niet en schrijf u in voor de gezelligste triathlon van Overijssel! Grote dank aan onze vele sponsoren en vrijwilligers die op welke manier dan ook een bijdrage leveren om er een geslaagde dag van te maken.

Location
Event starts in
 • 71

  Days
 • 03

  Hours
 • 45

  Minutes
Upcoming Dates
Contact Form
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
 • No comments yet.
 • Add a review