by Bas
  • « Terug naar overzicht
  • Zie voor nog meer informatie onze website: www.gewoonlekkerrennen.nl Contact: info@gewoonlekkerrennen.nl
  • Gewoon lekker rennen

  • Gewoon lekker rennen Getraind worden zoals iedereen getraind zou moeten worden. Verstandig trainen met een persoonlijke professionele begeleiding. Wij begeleiden lopers en triatleten van alle niveau’s voor elk doel. De mate van begeleiding bepaal je zelf.   Over GLR Op 7 januari 2016 gaf Ben Vriends als ZZPer, in opdracht van de hardloopspeciaalzaak die nu Rønnør heet, de eerste training aan de zevenkoppige groep die later Gewoon Lekker Rennen werd. Binnen 3 jaar groeide Gewoon Lekker Rennen uit tot een groep van 60 hardlopers, met 3 verschillende trainingsmomenten en met diverse opdrachten voor bedrijven. In de tussentijd werd het team versterkt met Michael Beuwer, eerst als trainer en later als mede-eigenaar, en werd Kjell Segers opgeleid tot trainer. In 2019 ging Gewoon Lekker Rennen naar aanleiding van de grote vraag ook op afstand coachen middels een online app en kwam triatloncoach Emilie Ruijssenaars in het bedrijf als mede-eigenaar. Inmiddels is het doel van Gewoon Lekker Rennen om goede en professionele begeleiding niet alleen beschikbaar te stellen voor toplopers, maar voor elke loper en triatleet die op een verstandige maar leuke manier wil toewerken naar zijn of haar hardloopdoel.   Emilie is opgeleid als sportcoach op het CIOS in Sittard en heeft 8 jaar binnen de Landmacht gewerkt als sportinstructeur. Tevens is ze in deze periode lid geweest van het Nationale Militaire Triatlon team onder leiding van triatloncoach Rik van Trigt. Hier heeft Emilie veel ervaring opgedaan in het coachen en begeleiden van verschillende soorten atleten. Emilie werd onder andere derde op het EK Duathlon in 2012 en 28ste (eerste Nederlander) op het WK OD voor militairen .

Gewoon lekker rennen

Gewoon lekker rennen Image
Gewoon lekker rennen Getraind worden zoals iedereen getraind zou moeten worden. Verstandig trainen met een persoonlijke professionele begeleiding. Wij begeleiden lopers en triatleten van alle niveau’s voor elk doel. De mate van begeleiding bepaal je zelf.   Over GLR Op 7 januari 2016 gaf Ben Vriends als ZZPer, in opdracht van de hardloopspeciaalzaak die nu Rønnør heet, de eerste training aan de zevenkoppige groep die later Gewoon Lekker Rennen werd. Binnen 3 jaar groeide Gewoon Lekker Rennen uit tot een groep van 60 hardlopers, met 3 verschillende trainingsmomenten en met diverse opdrachten voor bedrijven. In de tussentijd werd het team versterkt met Michael Beuwer, eerst als trainer en later als mede-eigenaar, en werd Kjell Segers opgeleid tot trainer. In 2019 ging Gewoon Lekker Rennen naar aanleiding van de grote vraag ook op afstand coachen middels een online app en kwam triatloncoach Emilie Ruijssenaars in het bedrijf als mede-eigenaar. Inmiddels is het doel van Gewoon Lekker Rennen om goede en professionele begeleiding niet alleen beschikbaar te stellen voor toplopers, maar voor elke loper en triatleet die op een verstandige maar leuke manier wil toewerken naar zijn of haar hardloopdoel.   Emilie is opgeleid als sportcoach op het CIOS in Sittard en heeft 8 jaar binnen de Landmacht gewerkt als sportinstructeur. Tevens is ze in deze periode lid geweest van het Nationale Militaire Triatlon team onder leiding van triatloncoach Rik van Trigt. Hier heeft Emilie veel ervaring opgedaan in het coachen en begeleiden van verschillende soorten atleten. Emilie werd onder andere derde op het EK Duathlon in 2012 en 28ste (eerste Nederlander) op het WK OD voor militairen .

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More