Home training Een coach nodig?

Een coach nodig?

by Bas

Presteer je beter met een coach? In de halve van Nieuwkoop viel ik in km 13 van de halve marathon stil door een geïrriteerde pees. Weet niet of een coach dat had kunnen voorkomen.

Maar voor een goed trainingsprogramma en/ of een strakke begeleiding is een coach onontbeerlijk. Online of face to face maakt niet. Ik geloof wel in de ‘druk’ van iemand die meekijkt. Mijn vrouw vindt sowieso dat ik teveel doe, een coach zou daar anders over kunnen denken ;-).

Momenteel ben ik bezig met opbouwen van website met een overzicht van alle triathlon trainers en coaches in Nederland. Daarnaast een overzicht van all verenigingen per regio. Een preview: www.triathlontrainers.nl En voor tips houd ik me aanbevolen uiteraard.

gerelateerde content:

Geef een reactie

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More