Home Life Patrick Lange sportman van het jaar

Patrick Lange sportman van het jaar

by Bas

In Duitsland dan. Wat een nog betere prestatie is. Meer sporters die in meer verschillende sporten heel goed zijn! In Nederland is er alleen maar gedoe over de verkiezing maar in Duitsland niet. Of wel maar ik lees geen Duitse kranten natuurlijk.

Maar die Patrick gaat wel een leuke Kerst hebben; Kona winnen in record tijd (gaat waarschijnlijk nooit meer gebroken worden dit record), zijn aanstaande vrouw aan zijn zijde en ‘Sportler des Jahres’!

Allermooiste is wel de uitreiking door The Grip himself.

Ganz toll man und gratuliere!

 

gerelateerde content:

Geef een reactie

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More