Home Life STRIID op Fryslandok

STRIID op Fryslandok

by Bas

Vorige week kwam de docu uit over Jacob Veenstra gemaakt door Murk-Jaep van der Schaaf. Training en achtergrond van triatleten vind ik altijd rete-interessant want er zitten behoorlijk wat rare types tussen (Lionel Sanders is mijn favoriet). Bovenal motiveert het als een malle om die profs te zien trainen.

De documentaire gaat over Jacob Veenstra die alles op alles zet om de Frysman te winnen. Hij werd net aan tweede het jaar daarvoor.

De docu hinkt op verschillende gedachten; het laat de training zien van Jacob en zijn redenen om aan triatlon te doen. Dit is versneden met de beelden van de race. Ook zie je hem anderen trainen. Dit alles moet in 28 minuten… Daardoor komt het net niet allemaal goed uit de verf. Net te weinig van zijn geschiedenis en te weinig van zijn training t.o.v. het jaar ervoor. Als het dan is afgelopen na een half uur had ik het gevoel; huh nu al?

Jacob luistert in de film naar een podcast die ik ook zeker ga volgen van Jocko.

Oordeel zelf:

 

gerelateerde content:

Geef een reactie

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More