Trainers & Coaches

1
Yes
None
1
1000000
Name...
/triathlontrainers/
Thumbnail
Clear All

sport

opties

Sort By:
Hardlooptrainers
Alex Gijsbers
Alex Gijsbers Image
Vanuit mijn jarenlange ervaring – ook als opleider bij de Atletiekunie – geef ik regelmatig clinics en opleidingen op verschillende vlakken. Denk eens aan:
  • Barefoot style running (Hardlopen zo minimalistisch mogelijk waar onze voeten voor gemaakt zijn)
  • (Ultra) Trailrunning (Ik leer je de technieken van klimmen en dalen, gebruik van materialen voor de korte en (zeer) lange trails. Tevens kan ik je (persoonlijk of op afstand) begeleiden en jouw schema verzorgen.
  • Running Bootcamp (Krachttraining voor hardlopers en trailers, alles met het eigen lichaam)
  • Naturalrunning (hardlopen op minimalistisch schoeisel, alles met een zero drop, niet de technologie in de schoen maar met de technologie van je voeten!)
  • Opleiding tot Running Bootcamp trainer/instructeur (In 1 dag theorie en praktijk zodat je voor jezelf en voor jouw lopers weet wat je wanneer kunt doen qua krachttraining) Met certificaat, hulplijn en heel veel gigabite’s aan oefeningen!
  • Opleiding tot Trailrun trainer/instructeur (Ik leer je de hoe en de wat vraag zodat jijzelf op de hoogte bent, het toe kan passen en over kan brengen op jouw lopers) Betreft 1 dag met theorie en praktijk afgesloten met een certificaat!
Alex Gijsbers alcajozo@gmail.com @Barefoot1965
Triathlontrainers
Gregor Stam
Gregor Stam Image
ik vind het leuk om met mensen te werken. Het maakt me niet uit of je jong bent of oud, topsporter of amateur. Als gecertificeerd running therapeut help ik iedereen vooruit.

Mensen met ADHD, autisme en depressies zijn bij mij ook aan het goede adres. Voordat we beginnen bepalen we in goed overleg een realistisch doel. Dan gaan we gericht samen aan de slag. Door samen te sporten worden tal van succeservaringen opgedaan. Zoals communicatieve & sociale vaardigheden, voorkomen van overgewicht, gezond eten enz. Voor deze groep cliënten werk ik vaak op PGB basis. 

Tenslotte ben ik ook in te huren door bedrijven. Hiervoor heb ik speciale trainings- en bewegingsprogramma's ontwikkeld met gegarandeerd minder ziektemeldingen als gevolg.

Kras sport
Kras sport Image

Triatlon bij Kras Sport

Triatlon is een prachtige sportdiscipline waarbij 3 sporten samenkomen. Op een bepaalde manier passen ze mooi bij elkaar. De gehele keten van het lichaam wordt uitgedaagd en geprikkeld. De kunst is zowel de technische als de conditionele kant onder de knie te krijgen. Onze ervaren Triatlon trainer en zwem, fiets en hardloop specialisten maken dit mogelijk met jou.
Peter Vocking
Peter Vocking Image
Over Peter Vocking
Ik ben triathleet (en trouwens ook meubelmaker). De eerste hele triathlon was Almere in 1992. Het was ontzettend zwaar. Na de finish zei ik eerst: ‘Yes!’ En meteen daarna: ‘Dit nooit meer!’ Maar na een week dacht ik daar al weer anders over. En dus deed ik een jaar later gewoon weer mee. Met een nog altijd voortdurende triathlon-carriere als resultaat. Een paar van de hoogtepunten: – Challenge Almere-Amsterdam (2014): Europees Kampioen H45, eindtijd 9:39:20 – Didam halve triathlon (2013): Nederlands kampioen H45 en 23e overall, eindtijd 4:00:12 – Almere (2012): Nederlands kampioen H45 en 21e overall, eindtijd 9:16:14 – Challenge Copenhagen (2012): winnaar age group en 36e overall, eindtijd 9:24:26 – Ironman Hawaii (2006): eindtijd 9:46:09
Waarom triathlon?
Triatlon is de leukste en mooiste sport ter wereld. Nooit saai. De combinatie van de drie sporten maakt het lekker gecompliceerd. Het is nooit klaar, je bent nooit uitgeleerd en iedere wedstrijd is weer spannend. Gaat het fietsen goed, maar lukt het lopen dan nog? Enzovoort. Gelukkig houd ik wel van een uitdaging en vooral van stevige competitie. Je kunt altijd meer dan je denkt en triathlon is de beste sport om erachter te komen waar die grens ligt. Een overzicht van de wedstrijden waar ik voor aan het trainen ben vind je hier.
Sporters begeleiden
Zelf trainen voor wedstrijden is en blijft te gek. Maar andere atleten helpen om ook het beste uit zichzelf te halen geeft een bijna net zo grote kick. Bij Hellas Triathlon ben ik sinds jaar en dag fietstrainer. Hardlopers voorzie ik al jaren van advies en op maat gemaakte schema’s. In 2012/2013 heb ik de opleiding Triathlon Trainer Niveau 3 afgerond. Begin 2015 heb ik ook triatlontrainer 4 succesvol afgerond. De opleiding die de NTB samen met het NOC-NSF heeft gegeven. Dat maakt me een allround triathlon trainer en coach. Maar dan wel eentje met een persoonlijke aanpak.
Vocking Fast Peter Vocking triathlontrainer & -coach Koenestraat 57 3958 XE Amerongen +31 (0)6 1506 4444
Triathloncoach
Triathloncoach Image
Triathloncoach.nl is hét online trainingsplatform voor de duursporter die zichzelf naast een drukke baan en een gezin ook nog graag wil uitdagen in de snelst groeiende sport van Nederland, de triathlon. Naast een heleboel triathlon specifieke kennis en informatie biedt Triathloncoach.nl jou training en coaching in de driehoek werk, gezin en sport. Trainen met een gezonde ambitie en met realistische doelen, en ondanks een ijzeren discipline ook af en toe tijd voor een dolletje. En of je nu als beginner alleen een vliegende start wilt maken of al een reeds gevorderd en prestatiegericht triatleet bent met een specifiek wedstrijddoel voor ogen, Triathloncoach.nl is er voor iedereen en voor elk niveau! Wil jij toch liever 1-op-1 aan de slag met een persoonlijke coach, bijvoorbeeld tijdens een privéles borstcrawltechniek of clinic open water zwemmen? Dat kan natuurlijk ook!
Mijn naam is Boudewijn Leunissen, triathlon trainer en coach én eigenaar van Triathloncoach.nl. Naast het begeleiden van atleten ben ik zelf ook nog steeds hobbymatig actief in de mooiste en snelst groeiende duursport van Nederland. Ik ben 42 jaar oud, gelukkig getrouwd met Romy en pappa van Anne en Sjoerd, twee hele lieve adoptiekids uit Hongarije. Samen wonen we in het mooiste en meest zuidelijkste dorpje van Nederland, Eijsden. Mijn reis in deze mooie sport begon eigenlijk nog niet zo heel lang geleden. Ik was, zo je kunt zeggen, een laatbloeier. Midden 30, een drukke baan, een nog drukker thuis en ik leed een toch wel bourgondisch bestaan. Voor sporten had ik - of eigenlijk nám ik - weinig tijd, laat staan dat ik ook maar ooit op de gedachte kwam om op latere leeftijd nog een zeer respectabele tijd neer te zetten op de langste afstand, ook wel de IRONMAN genaamd. Toch lukt het mij nog steeds om naast mijn drukke agenda en gezin heel veel plezier te beleven aan deze mooie sport. Dát is dan ook meteen de kernwaarde van mijn werkzaamheden als trainer/coach. Atleten begeleiden in het realiseren van hun sportieve doelen en dromen in de driehoek werk, privé en sport. Met een gezonde en realistische ambitie en ondanks een ijzeren discipline ook af en toe tijd voor een dolletje. Als gecertificeerd triathlon trainer ben in het bezit van het diploma Triathlon Trainer Niveau 3 van de Nederlandse Triathlon Bond. Om goed op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op trainingsgebied volg ik regelmatig bijscholing en permanenten educatie. Op die manier blijf jij verzekerd van de meest actuele trainingsmethodiek. Ik ben aangesloten bij NLcoach, de opleider en belangenbehartiger van trainers en coaches in Nederland. Daarnaast beschik ik altijd over een actueel EHBO-diploma met aantekening reanimatie van het Nederlandse Rode Kruis en ben ik bekend met de handelingen van het 'reddend zwemmen'. Voor dit laatste volg ik regelmatig een herhalingsles bij de Reddingsbrigade Nederland.
M: +31 (0)6 - 27 65 22 27
Paul van Brink
Paul van Brink Image
mijn naam is Paul van Brink, geboren te Bussum op 25 maart 1965. Vanaf m’n 15de ben ik al fanatiek sporter, begonnen met waterpolo en tegenwoordig enthousiast triathleet. Na jaren van zelf hard trainen heb ik in 2008 de overstap gemaakt naar Personal Trainer.
Mijn uitdaging is om tijdens elke training het uiterste uit u te halen en u te laten zien wat je met passie en de juiste instelling kan bereiken. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen naar een gezondere levensstijl toe kan werken op zijn of haar niveau. U zult zich fitter gaan voelen en de dagelijkse “dingen” makkelijker aan kunnen. Of het nu gaat om afvallen , functioneel trainen of sport specifiek trainen ; als u toe bent aan echt resultaat ga dan met mij de uitdaging aan. ….

Mijn achtergrond

ACE international Personal Trainer IRONMAN Certified Coach Les Mills RPM instructeur MSP/NGS Sportmassage en verzorging ACE Advanced Sports Nutrition LAPT Personal Trainer Zweminstructeur Sportvasten Coach Kidsplayball Coach

Specialiteiten

Sportspecifiek trainen (zwemmen,fietsen, lopen) Core/Stability Training Gewichtsverlies/ Voedingsadvies Functionele Training Begeleiden 10-daagse Sportvasten traject en nazorg Sportmassage

Leuk om te weten

Ik zet me regelmatig in voor “goede doelen” door middel van sportieve activiteiten zoals Alpe DuZes en Villa Joep.
JoyMiTri
JoyMiTri Image

Je bent een triathleet (geen loper en/of fietser en/of zwemmer)

Holistische visie

Wij benaderen triathlon vanuit een holistische visie. Een triathleet heeft naast de trainingen nog genoeg ballen in de lucht te houden. Wij zoeken samen met de triathleet naar een juiste balans hierin. Met de triathleet wordt in een persoonlijk gesprek bepaald hoe de ambities kunnen worden ingepast in het dagelijks leven. De triathleet geeft aan hoeveel tijd beschikbaar is voor het trainen naar een triathlon, welke verwachtingen de triathleet heeft van de coach en het eigen ambitieniveau en doelen (SMART geformuleerd). Op basis hiervan wordt samen met de triathleet een plan opgesteld. Op basis van tussentijdse evaluatie, meten van progressie en het logboek van de triathleet kan het plan worden bijgesteld.
TriTrack
TriTrack Image
Eric van der Linden is meer dan 30 jaar actief binnen de triathlon. De 44-jarige Van der linden over zijn traject : "Mijn eerste aanraking met de triathlon was in 1987. Als toendertijd 13-jarig jongetje nam ik deel aan de jeugdtriathlon in mijn geboorteplaats Schagen. Mijn eerste ervaring ging mij niet gemakkelijk af! Half onderkoelt stapte ik op de racefiets. Toen nog met bagagedrager, spatborden en alles wat er nog meer op kan zitten! Na het fietsonderdeel van 15km volgde 4,5km hardlopen. Ik had het gevoel of mijn benen van elastiek waren! Ze gingen alle kanten op behalve de goede. Na die tijd heb ik mij zelf ontwikkeld tot een top triatleet in Nederland. Hoe dat kon? Omdat ik doorzette, ik was bereid het geen te doen wat nodig is om uiteindelijk op Olympisch niveau uit te komen. Maar misschien wel nog belangrijker voor mij was dat ik er zo veel plezier aan beleefde! Er was een liefde ontstaan en die stond voor mij op nr.1!" Na een mooie carière als toptriatleet rolde ik eigenlijk vanzelfsprekend het coachvak in. Met de schat aan informatie die je bezit wil je iets doen! De kansen die jezelf hebt gekregen en aangegrepen wil je ook andere ambitieuze sporters bieden. Coachen van atleten is een vak apart. De kunst is dat je als een helikopter boven de plannen van je atleten moet hangen. Zien hoe alle componenten van een goed doordacht plan met elkaar samenhangen en elkaar beînvloeden. Op het juiste moment in een duikvlucht naar beneden om een (klein) onderdeel, hoe minuscuul dat ook mag zijn, van het plan te corrigeren en (terug) in de rails te zetten. Op een dag mag dit alles dan resulteren in een voor de sporter bevredigende en onverwachte prestatie. Onverwacht omdat juist dit het meest bevredigd. Prestaties neerzetten die in stoutste dromen niet voorkomen blijven lang het geheugen strelen. Het vak van topcoach is mooi. Als je weet dat je een onderdeel van dit soort processen bent https://www.tritrack.nl/triathloncoaching/index.php
Zwemtrainers
Zwemanalyse
Zwemanalyse Image
We bieden diverse trainingen voor zwemmers van alle niveaus, op meerdere locaties in Nederland, met verschillende trainers. Kenmerkend voor onze stijl van training geven is dat keigoede trainers je in korte tijd verder helpen.
Hardlooptrainers
Alex Gijsbers Image
Alex Gijsbers
Vanuit mijn jarenlange ervaring – ook als opleider bij de Atletiekunie – geef ik regelmatig clinics en opleidingen op verschillende vlakken. Denk eens aan: Barefoot style running (Hardlopen zo minimalistisch mogelijk waar on... Read More
Triathlontrainers
Gregor Stam Image
Gregor Stam
ik vind het leuk om met mensen te werken. Het maakt me niet uit of je jong bent of oud, topsporter o... Read More
Kras sport Image
Kras sport
Triatlon bij Kras Sport Triatlon is een prachtige sportdiscipline waarbij 3 sporten samenkomen. Op een bepaalde manier passen ze mooi bij elkaar. De gehele keten van het lichaam wordt uitgedaagd en gep... Read More
Peter Vocking Image
Peter Vocking
Over Peter Vocking Ik ben triathleet (en trouwens ook meubelmaker). De eerste hele triathlon was Almere in... Read More
Triathloncoach Image
Triathloncoach
Triathloncoach.nl is hét online trainingsplatform voor de duursporter die zichzelf naast een drukke baan en een gezin ook nog graag wil uitdagen in de snelst groeiende sport van Nederland, de triathlon. Naast een heleboel triathlon... Read More
Paul van Brink Image
Paul van Brink
mijn naam is Paul van Brink, geboren te Bussum op 25 maart 1965. Vanaf m’n 15de ben ik al fanatiek sporter, begonnen met waterpolo en tegenwoordig enthousiast triathleet. Na jaren van zelf hard trainen heb ik in 2008 de overstap gemaakt n... Read More
JoyMiTri Image
JoyMiTri
Je bent een triathleet (geen loper en/of fietser en/of zwemmer) Holistische visie Wij benaderen triathlon vanuit een holistische visie. Een triathleet heeft naast de trainingen n... Read More
TriTrack Image
TriTrack
Eric van der Linden is meer dan 30 jaar actief binnen de triathlon. De 44-jarige Van der linden over zijn traject : "Mijn eerste aanraking met de triathlon was in 1987. Als toendertijd 13-jarig jongetje nam ik deel aan de jeugdtriathlon in ... Read More
Zwemtrainers
Zwemanalyse Image
Zwemanalyse
We bieden diverse trainingen voor zwemmers van alle niveaus, op meerdere locaties in Nederland, met verschillende trainers. Kenmerkend voor onze stijl van training geven is dat keigoede trainers je in korte tijd verder helpen.